Προφίλ

Η εταιρία Χρ.Τσακναρίδης και Σια Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με βασικό αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και διάθεση Φωτογραφικών και συναφών ειδών. Μέτοχοι της εταιρίας είναι ο Χρίστος Τσακναρίδης  και  o Δημήτριος Αγγελετόπουλος. Οι εταίροι έχουν συγγενική σχέση πρώτου βαθμού. Η εταιρία είναι η εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης που διατηρούσε ο πρώτος από το 1985 με ιδιόκτητο κατάστημα στη Γλυφάδα. Το όνομα Τσακναρίδης είναι γνωστό στη φωτογραφική αγορά από το 1950 λόγω της δραστηριότητας στον ίδιο χώρο, με κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, του Βασιλείου Τσακναρίδη πατέρα του Χρίστου. Η εταιρία εδρεύει από το 1998 στη Δάφνη Αττικής με 150τμ γραφεία και 300τμ αποθήκες.
Η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την SIGMA Ιαπωνίας (η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία φωτογραφικών φακών στο κόσμο) και CULLMANN Γερμανίας (αξεσουάρ φωτογραφικών και video). Είναι επίσης εξουσιοδοτημένη dealer της SONY (ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ) κυρίως στο τομέα του professional video αλλά και σε άλλα είδη όπως καταναλωτικές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες και της CANON (INTERSYS) για τα φωτογραφικές είδη.

Η εταιρία έχει τη τεχνογνωσία και το έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό στις νέες τεχνολογίες και μπορεί να αναλάβει εξειδικευμένα έργα και μελέτες στο χώρο της παραγωγής Video, internet και τηλεόρασης.
Η εταιρία έχει πάνω από 600 ενεργούς πελάτες σε όλη την χώρα. Αυτοί είναι καταστήματα φωτογραφικών ειδών, στούντιο παραγωγής εικόνας και βίντεο καθώς και μεγάλες αλυσίδες .  Το τμήμα πωλήσεων, με τέσσερις πωλητές , επισκέπτεται τους πελάτες σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στόχοι της εταιρίας είναι η ανάληψη νέων αποκλειστικών αντιπροσωπειών στο χώρο των φωτογραφικών ειδών, η ανάληψη νέων μεγάλων έργων στο χώρο της παραγωγής video και η αύξηση του πελατολογίου.